חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


נקניקיות בציפוי פריך של שניצל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה טעימה בעיקר לילדים!!!
נקניקיות בציפוי פריך של שניצל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה טעימה בעיקר לילדים!!!
הוראות הכנה
מרכיבים
חבילת נקניקיות
צלחת עמוקה עם פרורי לחם
צלחת עמוקה עם קמח
צלחת עם 2 ביצים מקושקשות
תבלינים: פפריקה / שום כתוש/חרדל/ מלח /פלפל
אופן ההכנה
1.מתבלים את הביצה עם כפית שום כתוש וכפית חרדל.
2.מתבלים את פירורי הלחם בפפריקה , מלח ופלפל.
3.חוצים את הנקניקיות ל-2 (ניתן להשאיר אותם גדולות אך זה יותר אסטטי כשהן קטנות).
4. טובלים כל נקניקיה קמח אחרכך ביצה ולבסוף בפרורי הלחם.
5. מחממים שמן במחבת ומטגנים את הנקניקיות עד שהן משחימות.
מגיש: becbec
מקור:
שתף את המתכון