הוראות הכנה
מרכיבים
1 כרובית בינונית
2 בצלים
50 גרם חמאה
2 כפות שמן
מלח
פלפל שחור
אגוז מוסקט
1 שמנת מתוקה
גבינה צהובה מגורדת
אופן ההכנה
לפרק את הכרובית לפרחים לחלוט במים רותחים כ-5 דקות לסנן ולהעביר לתבנית אפיה.
לתבל את הכרובית במלח, פלפל שחור ואגוז מוסקט.
לחתוך את הבצלים לחצאי טבעות ולטגן בחמאה+שמן עד להשחמה, לפזר את הבצלים
על הכרובית.
לצקת מעל שמנת מתוקה ולפזר מעל גבינה צהובה מגורדת.
לאפות בחום 190°c כ-½ שעה.
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון