חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כיסוני בצק במילוי כבד עוף פטריות עם רוטב שזיפים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רוטב שזפים קר על כיסונים חמים יוצר שילוב טעמים מעניין
כיסוני בצק במילוי כבד עוף פטריות עם רוטב שזיפים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רוטב שזפים קר על כיסונים חמים יוצר שילוב טעמים מעניין
הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים לרוטב:
קופסת שזיפים משומרים מגולענים;
2 כפותסוכר חום;
מעט סויה;
ג'ינג'ר טרי/יבש;
בליל קורנפלור;
יין אדום מתוק;
צ'ילי יבש,
חומץ רגיל.
חומרים למילוי:
750 גרם כבד עוף קצוץ לפיסות קטנות;
מעט גי'נג'ר טרי,
מעט שום;
1 כף סויה;
בצל ירוק,
כוסברה;
פטריות
מלח ופלפל.
חומרים לבצק שמרים:
½ ק"ג קמח;
25 גרם שמרים טריים (10 גרם יבשים);
מלח,
מים פושרים;
25 גרם מרגרינה רכה.
עלי ביבי לקישוט
ביצה להברשה
אופן ההכנה
אופן ההכנה לרוטב: טוחנים את השזיפים עם הנוזל ושמים בסיר עם כל החומרים ומרתיחים, מכפים (=עם כף מוציאים את הקצף), מנמיכים את האש וטועמים ומשלימים טעמים. קושרים עם בליל קורנפלור במידת הצורך
הכנת המילויי:
מערבבים את כל חמרי המילוי ומשהים כשעתיים
מכינים את בצק השמרים ע"י לישה של כל החומרים יחד מספר דקות עד לקבלת בצק רך אך לא דביק. משאירים לתפיחה עד שמכפיל את נפחו.
מוצאים את האויר מהבצק....משטחים לעלה דק קורצים עיגולים של כ-10 ס"מ (צלחת מנה ראשונה). מניחים במרכז מהמילויי וסוגרים הייטב כמו שק (צרור) יש להקפיד על הסגירה.
מברישים בביצה.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180°c על נייר אפיה.
עד שמשחים יפה ( כ-30 דקות)
מגיש: אבי_טל
מקור: עצמי
שתף את המתכון