חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת תפוחים ואגוזים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה טעימה מאוד. עדינה בטעם וקלה. הולך עם נס קפה חם.
עוגת תפוחים ואגוזים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה טעימה מאוד. עדינה בטעם וקלה. הולך עם נס קפה חם.
הוראות הכנה
מרכיבים
למשרה התפוחים:
6 תפוחים מתוקים מגוררים
½ כוס ליקר
¼ כוס סוכר
לעוגה:
4 ביצים
1 כוס סוכר
כפית קנמון
כוס שמן
1 שקית אבקת אפיה
2 כוסות קמח
חופן אגוזי מלך קצוצים
אופן ההכנה
למשרה:
משרים בליקר ובסוכר את התפוחים המגוררים למשך 10 דקות.
לעוגה:
מקציפים את החלבונים.
מוספים את הסוכר והקנמון.
בהדרגה מוסיפים את החלמונים אחד אחרי השני.
בקערה מערבבים את הקמח עם אבקת האפיה והאגוזים הקצוצים.
בהדרגה מוסיפים את הקמח עם השמן ביחד.
לתערובת מוסיפים את המשרה של התפוחים עם כל הנוזלים שלו.
מערבבים הכל לתערובת אחידה.
יוצקים את התערובת לתבנית ואופים בחום של 170-180°c במשך 30-40 דקות.
בודקים בקיסם עד שהעוגה אפויה.
הרבה אופטימיות.
מגיש: שרונית
מקור: חברה לעבודה
שתף את המתכון