חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פילאף עוף ואורז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בגמר הבישול, אני נוהגת להכניס את הסיר לתנור בחום 100 מעלות כשעה וחצי. יוצא כמו חמין.
פילאף עוף ואורז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בגמר הבישול, אני נוהגת להכניס את הסיר לתנור בחום 100 מעלות כשעה וחצי. יוצא כמו חמין.
הוראות הכנה
מרכיבים
6 נתחי עוף
4 תפו"א חתוכים לפרוסות עבות
2 גזרים חתוכים לרצועות עבות
1/2 כוס אפונה ירוקה
1 בצל קצוץ
4 שיני שום כתושות
¼ כוס שמן
1 כוס אורז לבן
1 עגבניה חלוטה ,קלופה וקצוצה
לרוטב: 2 כוסות מים
2 כפות רסק עגבניות
2 כפות סילן
מלח
פלפל שחור
1 כף פפריקה מתוקה
1 כפית סוכר
½ כוס פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה
לחמם את השמן בסיר רחב ושטוח, לטגן את הבצל עד להשחמה, להוסיף את השום, לערבב
כחצי דקה.
להוסיף את נתחי העוף ולטגן כ-5-7 דקות, להוסיף את תפו"א והגזר,לערבב ולטגן עוד כ-7 דקות.
להוסיף עגבניה ואפונה, לערבב ולטגן מעט (כ-2 דקות)
לערבב בקערה את כל חומרי הרוטב, ולהעביר לסיר ,לערבב. להביא לרתיחה ולהמשיך לבשל על אש בינונית כ-20 דקות.
להוסיף בשלב זה את האורז, , להביא שוב לרתיחה, ולהמשיך לבשל על אש בינונית עד שהמים נספגים באורז. לשים מבודד מתחת לסיר כדי שלא ישרף ולהמשיך לבשל עוד 20 דקות בסיר
מכוסה.
מגיש: ronitd
מקור: אישי
שתף את המתכון