הוראות הכנה
מרכיבים
3-4 פרחי כרובית
250 גרם הודו טחון
250 גרם עוף טחון
1 בצל קצוץ
3 שיני שום כתושות
מלח
פלפל שחור
פפריקה אדומה
כורכום
חוואג' למרק
1 ביצה
פירורי לחם
פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה
לחלוט את פרחי הכרובית במים רותחים כ-5 דקות, לסנן, לקרר ולחתוך לפרחים קטנים ולתבל
במלח ופלפל שחור גרוס.
לערבב בקערה את יתר החומרים.
לקחת בידיים רטובות מעט מתערובת הבשר , לשטח בכף היד, להניח פרחי כרובית
ולסגור את הקציצה לכדור, ולשטח מעט. כך להכין את שאר הקציצות, ולטגן משני הצדדים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון