חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סינייה על חציל עם טחינה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סינייה על חציל עם טחינה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 חצילים בינונים
קילו בשר טחון בקר או כבש
בצל גדול
3 שיני שום
פפריקה
בהרט
תבלין כוסברה טחון
מלח
פלפל
אופן ההכנה
1. קולים את החצילים בתנור למשך שעה בערך ב 180-200°c (תלוי בתנור ובסוג החצילים).
2. מטגנים את הבצל במחבת גדולה עם 2 כפות שמן עד שמזהיב , מוסיפים את הבשר הטחון בהדרגה , מערבבים ומפוררים כדי שלא יווצרו גושים.
3. מוסיפים את התבלינים מערבבים וממשיכים לבשל עד שהבשר מבושל (אבל לא יתר מדי-להזהר שלא ישרף או יתקשה).
4. מוציאים את החצילים מהתנור, חוצים ל-2 , מוציאים מעט מתוכן החציל, לוקחים חלק מהבשר מערבבים עם החציל ומניחים בתוך החצילים. את שאר הבשר מפזרים מסביב לחצילים.
5. מכינים טחינה ביתית טובה ויוצקים על החצילים ומסביב.
מגיש: becbec
מקור:
שתף את המתכון