חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תפו"א ובטטה עם שוקי עוף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תפו"א ובטטה עם שוקי עוף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 שוקי עוף
1 בטטה
2 תפוחי אדמה
4 כפות שמן זית
1 בצל
1 שן שום כתושה
לרוטב -
1/4 כוס מים
2 כפות שמן זית
מלח פלפל פפריקה
2 כפות רוטב צ'לי מתוק
אופן ההכנה
1.לטגן את הבצל הקצוץ עם שום עד להזהבה בשמן זית.
2. להוסיף שוקים ,להנמיך את האש,לכסות את המבחת ל כ - 25 דקות.
3. לחתוך לריבועים את התפוחי אדמה והבטטה.
4.להכין רוטב בקערה (לצקת יחד את החומרים ולערבב) להעביר את תפוחי האדמה והבטטה לקערה ולערבב.
5. להעביר את תפוחי האדמה והבטטה יחד עם הרוטב למחבת, לערבב להוסיף עלי תימין, לכסות עם מחבת לעוד כ 20 -25 דקות.
6. להגיש חם....מממ....
מגיש: ira masler
מקור: אישי
שתף את המתכון