חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט אבוקדו ומלפפון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט אבוקדו בשל ומלפפון טרי עם ביצים - צרוף מעניין וטעים. זמן הבישול מתייחס לביצים.
סלט אבוקדו ומלפפון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט אבוקדו בשל ומלפפון טרי עם ביצים - צרוף מעניין וטעים. זמן הבישול מתייחס לביצים.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 אבוקדו בשל, אך לא רך לגמרי (רצוי מזן "האס")
2 ביצים
1 מלפפון ירוק טרי
2 כפות שמיר ,טרי קצוץ
3 כפיות מיץ לימון, סחוט טרי
1 שן שום, מעוכה
2 כפות מיונז קל (5%?)
מלח, לפי הטעם
זיתים כבושים לקישוט (לא חובה)
אופן ההכנה
חוצים את האבוקדו ומקלפים אותו. מוציאים את הגלעין וחותכים לקוביות (כ-1X1 ס"מ).
מבשלים את הביצים כ-10 דקות מן הרתיחה , מקררים , מקלפים ופורסים לרבועים קטנים ע"י פורס ביצים. מקלפים את המלפפון וחותכים אותו לקוביות (כ-1X1 ס"מ). מעבירים את הביצים הפרוסות, האבוקדו והמלפפון הפרוסים לכלי נוח לערבוב (קערה פלסטית, למשל). מערבבים , בכלי נפרד, את השום, הלימון והמיונז ומוסיפים לאבוקדו והמלפפון. מוסיפים שמיר קצוץ ומלח ומערבבים בעדינות כדי לא למעוך את האבוקדו.
מעבירים לשתי צלחות הגשה ומקשטים מסביב בזיתים (לא חובה).
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור: מקורי
שתף את המתכון