חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מאפה תפוחי אדמה , ביצים ושמנת.
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון משפחתי ליום שישי בצהריים. (אבל כיף בכל יום) br br
מאפה תפוחי אדמה , ביצים ושמנת.
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון משפחתי ליום שישי בצהריים. (אבל כיף בכל יום) br br
הוראות הכנה
מרכיבים
5תפוחי אדמה בינונים מבושלים בקליפה
4 ביצים קשות
מיכל שמנת (צמחית או רגילה)
שקית פרורי לחם
מלח פלפל
חמאה
אופן ההכנה
אחרי שמבשלים את תפוחי האדמה ואת הביצים ומקליפים אותם.
1. פורסים את תפוחי האדמה והביצים לפרוסות עגולות.
2. לוקחים תבנית (עדיף פיירקס) ומסדרים שכבה ראשונה של תפוחי אדמה, עליהם מסדרים שכבת 2 ביצים.
3. מעגל שופכים שליש השמנת , מפזרים שכבה דקה של פרורי לחם ומתבלים במלח פלפל.
4. ושוב שכבה של תפוחי אדמה 2 וביצים , שליש מיכל שמנת ,פרורי לחם ותבלינים.
5. מסדרים שכבה אחרונה של תפוחי אדמה ומעליהם יתרת השמנת , פרורי הלחם והתבלינים.
6. מוסיפים מעל הכל3-4 קוביות חמאה קטנות
7. אופים בתנור ב180 מעלות כ15-20 דקות
מגיש: becbec
מקור:
שתף את המתכון