הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם בשר טחון (הודו,בקר,עוף..)
2 פרוסות לחם ללא הקרום
1 בצל קצוץ דק
1 שן שום כתושה
ביצה
שמיר
כף צנוברים
מלח/פלפל/פפריקה
לרוטב עגבניות:
1/3 כוס מים
רוטב צ'לי מתוק
קופסא רוטב עגבניות
תיבולית של קנור בטעם שום פטרוזיליה
אופן ההכנה
1.לשים במים את 2 הפרוסות הלחם לדקה ולסחוט.
2.בקערה נפרדת יש להוסיף את הבצל ,שום,בשר,ביצה ,שמיר,צנוברים להוסיף את הפרוסות הלחם הסחוטות ולערבב היטב (עדיף בידים) להוסיף מלח פלפל פפריקה ע"פ הטעם.
3.לעשות כדורים ולגלגל בתוך קמח .
4.לשמן מחבת ולהוסיף את הכדורים ,לטגן בכל צד כ 3-4 דקות.
5. הקציצות מוכנות.
לרוטב:
לשים את כל החומרים בסיר רחב ולהביא לרתיחה, להוסיף את כדורי הבשר ולגלגל אותם בתוך הרוטב למשך 7-8 דקות.
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון