חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כדורי בשר ברוטב עגבניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כדורי בשר עם רוטב עגבניות ,וללא תוספת רוטב אלה קציצות מעולות 🙂
כדורי בשר ברוטב עגבניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כדורי בשר עם רוטב עגבניות ,וללא תוספת רוטב אלה קציצות מעולות 🙂
הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם בשר טחון (הודו,בקר,עוף..)
2 פרוסות לחם ללא הקרום
1 בצל קצוץ דק
1 שן שום כתושה
ביצה
שמיר
כף צנוברים
מלח/פלפל/פפריקה
לרוטב עגבניות:
1/3 כוס מים
רוטב צ'לי מתוק
קופסא רוטב עגבניות
תיבולית של קנור בטעם שום פטרוזיליה
אופן ההכנה
1.לשים במים את 2 הפרוסות הלחם לדקה ולסחוט.
2.בקערה נפרדת יש להוסיף את הבצל ,שום,בשר,ביצה ,שמיר,צנוברים להוסיף את הפרוסות הלחם הסחוטות ולערבב היטב (עדיף בידים) להוסיף מלח פלפל פפריקה ע"פ הטעם.
3.לעשות כדורים ולגלגל בתוך קמח .
4.לשמן מחבת ולהוסיף את הכדורים ,לטגן בכל צד כ 3-4 דקות.
5. הקציצות מוכנות.
לרוטב:
לשים את כל החומרים בסיר רחב ולהביא לרתיחה, להוסיף את כדורי הבשר ולגלגל אותם בתוך הרוטב למשך 7-8 דקות.
מגיש: ira masler
מקור: אישי
שתף את המתכון