הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילת ביסקוויטים פתי בר
190 גרם חלבה
100 גרם חמאה
2 שמנת מתוקה
¾ כוס חלב
1 פודינג וניל אינסטנט
½ כוס סוכר
1 גבינה שמנה
סירופ מייפל
תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ.
אופן ההכנה
1. מכינים את בסיס העוגה: ממיסים את החמאה. מפוררים את 100 גרם מהחלבה ואת הביסקוויטים ומערבבים עם החמאה. משטחים בתחתית התבנית.
2. מכינים את הקרם: מקציפים את השמנת מתוקה, חלב, פודינג וסוכר עד שמתקבל קצף קשה ויציב. מורידים את המהירות ומוסיפים את הגבינה השמנה. מעבירים לתבנית.
3. מפזרים מלמעלה את שארית החלבה ומזליפים סירופ מייפל.
4. מעבירים למקרר למס' שעות
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון