חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת חלבה ללא אפיה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת חלבה ללא אפיה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילת ביסקוויטים פתי בר
190 גרם חלבה
100 גרם חמאה
2 שמנת מתוקה
¾ כוס חלב
1 פודינג וניל אינסטנט
½ כוס סוכר
1 גבינה שמנה
סירופ מייפל
תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ.
אופן ההכנה
1. מכינים את בסיס העוגה: ממיסים את החמאה. מפוררים את 100 גרם מהחלבה ואת הביסקוויטים ומערבבים עם החמאה. משטחים בתחתית התבנית.
2. מכינים את הקרם: מקציפים את השמנת מתוקה, חלב, פודינג וסוכר עד שמתקבל קצף קשה ויציב. מורידים את המהירות ומוסיפים את הגבינה השמנה. מעבירים לתבנית.
3. מפזרים מלמעלה את שארית החלבה ומזליפים סירופ מייפל.
4. מעבירים למקרר למס' שעות
מגיש: MIRSO
מקור:
שתף את המתכון