הוראות הכנה
מרכיבים
100 גרם שוקולד לבן
100 גרם שוקולד מריר (או חלב)
1/2 חבילת "עדשים"
כלי גמיש לקוביות קרח - רצוי בצורה מעניינת (כוכבים, לבבות וכו')
אופן ההכנה
1. מניחים בתחתית כל שקע סוכרית "עדשה", אחת או יותר.
2. ממיסים (במיקרוגל, או בסיר כפול) את השוקולד הלבן ויוצקים אותו בזהירות לתוך השקעים, עד למחציתם. מעבירים את הכלי למקפיא ל-½ שעה של התגבשות.
3. מוציאים מהמקפיא, מניחים עוד "עדשה" בכל שקע וממיסים את השוקולד המריר. יוצקים את השוקולד המריר בשקעים ושולחים למקפיא לקרור אחרון. כשהאורחים מגיעים פשוט שולפים את ה"פרלינים" מהמקפיא, משחררים אותם ומגישים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון