הוראות הכנה
מרכיבים
· 2 כוסות שיבולת שועל (קווקר) אינסטנט
· 1 כוס קמח
· 2 כפיות אבקת אפיה
· 2 כוסות סוכר
· 5 ביצים
· 200 גרם מרגרינה או חמאה מומסת
· ½ כוס חלב או מיץ כלשהו
· 2 כפיות תמצית וניל
· ½ כפית קינמון
· כוס אגוזים קצוצים דק
· כוס שוקולד צ´יפס
אופן ההכנה
1. מניחים בקערה את החומרים היבשים: קמח, קווקר, אבקת אפיה, סוכר, קינמון ואגוזים. מערבבים.
2. מערבבים, בקערה נפרדת : ביצים, מרגרינה מומסת, חלב ווניל. יוצקים לתוך החומרים היבשים ומערבבים.
3. מרפדים תבנית אפיה שטוחה בנייר אפיה. יוצקים בעזרת כפיות תלוליות מן התערובת במרחק 3 ס"מ זו מזו. מפזרים את השוקולד צ´יפס על העוגיות ומהדקים אותם מעט לתוך הבצק.
4. אופים 15 עד 20 דקות בחום של 180°c. לאחר הצינון מקבלים עוגיות פריכות ויבשות. מאחסנים בקופסה סגורה היטב
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון