חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגיות שיבולת שועל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגיות שיבולת שועל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
· 2 כוסות שיבולת שועל (קווקר) אינסטנט
· 1 כוס קמח
· 2 כפיות אבקת אפיה
· 2 כוסות סוכר
· 5 ביצים
· 200 גרם מרגרינה או חמאה מומסת
· ½ כוס חלב או מיץ כלשהו
· 2 כפיות תמצית וניל
· ½ כפית קינמון
· כוס אגוזים קצוצים דק
· כוס שוקולד צ´יפס
אופן ההכנה
1. מניחים בקערה את החומרים היבשים: קמח, קווקר, אבקת אפיה, סוכר, קינמון ואגוזים. מערבבים.
2. מערבבים, בקערה נפרדת : ביצים, מרגרינה מומסת, חלב ווניל. יוצקים לתוך החומרים היבשים ומערבבים.
3. מרפדים תבנית אפיה שטוחה בנייר אפיה. יוצקים בעזרת כפיות תלוליות מן התערובת במרחק 3 ס"מ זו מזו. מפזרים את השוקולד צ´יפס על העוגיות ומהדקים אותם מעט לתוך הבצק.
4. אופים 15 עד 20 דקות בחום של 180°c. לאחר הצינון מקבלים עוגיות פריכות ויבשות. מאחסנים בקופסה סגורה היטב
מגיש: MIRSO
מקור:
שתף את המתכון