חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שניצל קל וטעים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אין כמות מדויקת לתבלינים כי זה לפי הטעם האישי של כל אחד אני למשל מעדיפה יותר פפריקה ופחות כמון
שניצל קל וטעים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אין כמות מדויקת לתבלינים כי זה לפי הטעם האישי של כל אחד אני למשל מעדיפה יותר פפריקה ופחות כמון
הוראות הכנה
מרכיבים
שמן לטיגון
4 חזה עוף מופשר וחתוך לשניצלים (או שניצלונים לפי בחירה)
מלח
פלפל שחור
פפריקה
כמון קצת כורכום
5 שיני שום כתוש
2 ביצים
פירורי לחם מטובלים
אופן ההכנה
1.שמים בקערה את כל התבלינים והשום . מוסיפים את הביצים ומערבבים.
2. מכיניסים את חזה העוף לתוך התערובת ומשרים למשך שעה במקרר (עדיף כמה שיותר זמן אפילו לילה שלם)
3. מוציאים טובלים בפירורי לחם ומטגנים
מגיש: lilachay
מקור:
שתף את המתכון