הוראות הכנה
מרכיבים
- כ- 15 עד 20 מצות
- 250 גרם גבינה לבנה
- 100 גרם גבינה בולגרית
- מלח ופלפל לפי הטעם
- 3 ביצים
- מעט שומשום ( לא חובה)
אופן ההכנה
- בשלב הראשון יש להרטיב את המצות היטב ולכסות אותם במגבת על מנת שייספגו את הרטיבות ויתרככו (בערך חצי שעה).
- מערבבים את הגבינות עם המלח והפלפל.
- טורפים היטב את הביצים.
- מוסיפים מעט מאוד מהביצים לתערובת הגבינות (בערך ½ ביצה).
- אחרי שהמצות התרככו, מחלקים כל מצה לשניים.
- מניחים מעט מהמלית בקצה של המצה ומגלגלים את המצה בעדינות לגלילה.
- אחרי שמכינים את כל הגלילות מחממים שמן במחבת גדולה.
- טובלים כל גלילה בביצה בזהירות ומטגנים מכל הכיוונים עד לטיגון כל הגלילה.
- מניחים בנייר סופג ומגישים חם.
הרבה אופטימיות
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון