חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בורקס מצות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טעים מאוד לפסח. במתכון הזה נתתי אחד מתוך כמה סוגי המילוי של הבורקס. את שאר סוגי המילוי יהיה ניתן למצוא בקטגוריית "סוגי מילוי בורקס לפסח" כדאי וטעים בייחוד לאירוח.
בורקס מצות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טעים מאוד לפסח. במתכון הזה נתתי אחד מתוך כמה סוגי המילוי של הבורקס. את שאר סוגי המילוי יהיה ניתן למצוא בקטגוריית "סוגי מילוי בורקס לפסח" כדאי וטעים בייחוד לאירוח.
הוראות הכנה
מרכיבים
- כ- 15 עד 20 מצות
- 250 גרם גבינה לבנה
- 100 גרם גבינה בולגרית
- מלח ופלפל לפי הטעם
- 3 ביצים
- מעט שומשום ( לא חובה)
אופן ההכנה
- בשלב הראשון יש להרטיב את המצות היטב ולכסות אותם במגבת על מנת שייספגו את הרטיבות ויתרככו (בערך חצי שעה).
- מערבבים את הגבינות עם המלח והפלפל.
- טורפים היטב את הביצים.
- מוסיפים מעט מאוד מהביצים לתערובת הגבינות (בערך ½ ביצה).
- אחרי שהמצות התרככו, מחלקים כל מצה לשניים.
- מניחים מעט מהמלית בקצה של המצה ומגלגלים את המצה בעדינות לגלילה.
- אחרי שמכינים את כל הגלילות מחממים שמן במחבת גדולה.
- טובלים כל גלילה בביצה בזהירות ומטגנים מכל הכיוונים עד לטיגון כל הגלילה.
- מניחים בנייר סופג ומגישים חם.
הרבה אופטימיות
מגיש: שרונית
מקור: אישי
שתף את המתכון