חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מילוי בורקס לפסח (בשר טחון)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ניתן למלא במילוי גם בורקס רגילים או אמפנדס.
מילוי בורקס לפסח (בשר טחון)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ניתן למלא במילוי גם בורקס רגילים או אמפנדס.
הוראות הכנה
מרכיבים
- 400 גרם בשר טחון
- בצל גדול קצוץ
- מלח ופלפל לפי הטעם
- קורט אגוז מוסקט
- רסק עגבניות קטן (לא חובה)
אופן ההכנה
- מטגנים את הבצל הקצוץ עד להזהבה.
- מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים תוך כדי פירור הבשר עד לאידוי כל הנוזלים.
- מוסיפים את התבלינים ומערבבים.
- מוסיפים רסק עגבניות קטן ומעט מים (2-3 כפות).
- מניחים על אש קטנה למשך 5 דקות.
- מקררים את התערובת.
- ממלאים את הבורקס.
מגיש: שרונית
מקור:
שתף את המתכון