חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פשטידת תפוגן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ניתן במקום תפוגן גם לחתוך תפוחי אדמה לפי הצורך.
פשטידת תפוגן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ניתן במקום תפוגן גם לחתוך תפוחי אדמה לפי הצורך.
הוראות הכנה
מרכיבים
- שקית תפוגן קפוא (700-800 גרם) יש להפשיר רבע שעה לפני ההכנה
- 1 בצל גדול קצוץ
- 1 קופסת פטריות חתוכות מסונן
- 1 קוטג' 3%
- 3 ביצים
- 4 כפות אבקת מרק בצל
- 4 כפות מיונז
אופן ההכנה
- מטגנים מעט את הבצל עד להזהבה.
- מוסיפים את הפטריות ומטגנים מעט ומצננים.
- מניחים בקערה את התפוגן המופשר, מוסיפים את הבצל והפטריות המטוגנים.
- מוסיפים את הביצים, אבקת הבצל, הקוטג' והמיונז.
- מערבבים ושופכים לתבנית משומנת עגולה בקוטר 24 ס"מ
- אופים בערך 40 דקות בחום של 180°c.
-
הרבה אופטימיות
מגיש: שרונית
מקור: אישי
שתף את המתכון