הוראות הכנה
מרכיבים
- שקית תפוגן קפוא (700-800 גרם) יש להפשיר רבע שעה לפני ההכנה
- 1 בצל גדול קצוץ
- 1 קופסת פטריות חתוכות מסונן
- 1 קוטג' 3%
- 3 ביצים
- 4 כפות אבקת מרק בצל
- 4 כפות מיונז
אופן ההכנה
- מטגנים מעט את הבצל עד להזהבה.
- מוסיפים את הפטריות ומטגנים מעט ומצננים.
- מניחים בקערה את התפוגן המופשר, מוסיפים את הבצל והפטריות המטוגנים.
- מוסיפים את הביצים, אבקת הבצל, הקוטג' והמיונז.
- מערבבים ושופכים לתבנית משומנת עגולה בקוטר 24 ס"מ
- אופים בערך 40 דקות בחום של 180°c.
-
הרבה אופטימיות
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון