הוראות הכנה
מרכיבים
- 300 גרם פתי-בר
- 100 גרם אגוזי פקאן מסוכרים
- 100 גרם שוקולד לבן
- 200 גרם שוקולד מריר
- 1 מיכל שמנת מתוקה
לציפוי:
- קוקוס, שברי אגוזים ועוד
אופן ההכנה
- ממיסים במיקרוגל את השמנת והשוקולד כדקה וחצי.
- טוחנים את הפתי בר עם אגוזי הפקאן.
- יוצקים מעל הפתי בר את התערובת המומסת ומערבבים היטב.
- יוצרים כדורים בגודל בינוני ומגלגלים בקוקוס.
- מצננים חמש שעות לפחות לפני ההגשה.
הרבה אופטימיות
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון