הוראות הכנה
מרכיבים
- ½ ק"ג חצילים קטנטנים
- 1 פלפל גמבה
- ½ חבילת פטרוזיליה
- מיץ מלימון סחוט אחד
- 1 כף חומץ
- 2 שיני שום כתושות
אופן ההכנה
- חותכים את זנבות החצילים ושולקים אותם במים רותחים במשך 20 דקות.
- מוציאים מהמים ( לא לשפוך את המים ) ומקררים.
- חותכים גמבה לקוביות וקוצצים פטרוזיליה.
- מוסיפים חומץ, לימון, שום ומלח לפי הטעם.
- מוסיפים כרבע מהמים שבהם שלקנו את החצילים.
- חותכים את החצילים לשניים אך לא עד הסוף וממלאים כל חציל בתערובת המוכנה.
הרבה אופטימיות
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון