הוראות הכנה
מרכיבים
3 תפו"א קלופים וחתוכים לקוביות
1 בטטה קלופה וחתוכה לקוביות
שמן זית
מלח
פלפל שחור גרוס
פפריקה מתוקה
אורגנו יבש
4 שיני שום פרוסות
אופן ההכנה
לשים בקערה גדולה את תפוחי-האדמה והבטטה לבזוק בנדיבות שמן זית , לתבל במלח
פלפל שחור, פפריקה מתוקה ואורגנו יבש , להוסיף את השום. לערבב טוב ולהעביר
לתבנית שמתאימה למיקרוגל.
לאפות בעוצמה גבוהה כ-5 דקות, להוציא ולערבב. שוב להכניס ל-5 דקות נוספות.
לבדוק בעזרת מזלג אם תפו"א מוכן , במידה ויש צורך להכניס ל-5 דקות נוספות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון