חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קינוח מיוחד 2
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מומלץ. טעים וקל להכנה!!!
קינוח מיוחד 2
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מומלץ. טעים וקל להכנה!!!
הוראות הכנה
מרכיבים
- ½ כוס מים
-6 יחידות מלאווח קטנות עם שומשום
- 2 כפות טחינה גולמית
- חצי כוס דבש תמרים
- 80 גרם אגוזי מלך קצוצים
- חצי כוס מים
אופן ההכנה
-הכנה מראש: במערבל מערבבים 2 כפות גדושות של טחינה גולמית עם חצי כוס מים ומשאירים למשך שעה במקרר.
אופים את המלאווח בתנור שחומם מראש ל-180°c במשך כ-20 דקות עד להזהבה.
- לאחר האפיה מניחים על כל צלחת 2 יחידות של מלאווח ומזליפים מעל בצורת זיגזג את הטחינה.
- לאחר מכן לעטר עם דבש התמרים.
- ואגוזי מלך קצוצים.
הרבה אופטימיות
מגיש: שרונית
מקור: אישי
שתף את המתכון