הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
- 5 ביצים (מופרדים חלבונים וחלמונים)
- 4 כפות קקאו
- 1 כוס סוכר
למילוי:
- 1 חבילת אינסטנט פודינג וניל
- 1 שמנת מתוקה
- 1 כוס חלב
לציפוי:
- 100 גרם שוקולד מריר
- 30 גרם מרגרינה לאפייה
- 2 כפות חלב
אופן ההכנה
- מקציפים את החלבונים עם הסוכר עד לקבלת קצף יציב.
- מוסיפים בהדרגה את הקקאו והחלמונים.
- יוצקים לתבנית קפיצית בקוטר 26 ס"מ, משומנת ואופים כ-15-20 דקות.
- מוציאים ונותנים לבסיס להתקרר.
- מקציפים את הפודינג עם השמנת המתוקה וכוס החלב ומורחים על הבסיס האפוי.
- ממיסים את השוקולד עם המרגרינה והחלב ,בסיר קטן או במיקרוגל , ולדאוג שלא יהיה מימי מדי.
- יוצקים על העוגה כשהציפוי עדיין חם ושומרים במקרר.
הרבה אופטימיות
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון