הוראות הכנה
מרכיבים
½ ק"ג חזה עוף, מנוקה ופרוס לפרוסות בעובי כ-1 ס"מ
חמרים למשרה:
2 כפות רוטב טריאקי
1 כפית חומץ בלסמי
1 כף רוטב סויה מתוק
1 כפית פפריקה מתוקה
½ כפית שום כתוש
מעט זנגביל טרי מגורד דק
לפני אפייה:
1 ביצה, טרופה
פירורי לחם מתובלים (למשל :פירורית זהב")
כ-½ כוס סומסום לצפוי
תרסיס שמן
האפייה בתנור "טוסטר אובן"
אופן ההכנה
להכין משרה ע"י ערבוב החומרים. להניח את פרוסות חזה העוף במשרה. לערבב היטב ולהניח בכלי במקרר למשך הלילה.
למחרת, להוציא את פרוסות העוף מהמשרה וליבשן ע"י מגבות נייר.
לחתוך לרצועות (בערך 2X5 ס"מ) להכין 2 כלים : אחד עם ביצה טרופה והשני עם פירורית מתובלת. לטבול את רצועות העוף בביצה ואח"כ בפירורית המתובלת.
להכין סומסום בכלי קטן , לרסס מעט שמן על הרצועות (אחת. אחת) ולטבול בסומסום.
לשמן את התבנית ולהניח בה את הרצועות המצופות. לאפות ב"טוטר אובן" מחומם ל-180°c למשך -10-15 דקות.
בתיאבון!
מגיש:
מקור: מקורי
שתף את המתכון