הוראות הכנה
מרכיבים
15 יח' מצה
6 ביצים טרופות
6 כוסות מים רותחים
1 כפית מחוקה מלח
½ כפית פלפל שחור
½ כפית פפריקה חריפה
½ כוס שמן קנולה
אופן ההכנה
לפורר, בכלי רחב ועמוק, את המצות לחתיכות קטנות ולצקת מעל מים,לערבב היטב ולהוסיף 3 כפות שמן, תבלינים והביצים,לערבב היטב.
לרפד תבנית בקוטר 28 ס"מ בנייר אפיה ולשמן מעט, להעבית את תערובת המצות ולשטח, לטפטף מעל את השמן הנותר ולפזר על כל השטח.
לאפות בתנור שחומם מראש ל- 180-200°c למשך כ-30 דקות.
לפרוס ל-12 משולשים ולהגיש.
חג שמח וכשר.
מגיש:
מקור: ביתי
שתף את המתכון