חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פשטידת מצה טעימה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אצלנו בבית הפשטידה היא תחליף ללחם brטעימה במיוחד אם מתבלים אותה נכון..
פשטידת מצה טעימה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אצלנו בבית הפשטידה היא תחליף ללחם brטעימה במיוחד אם מתבלים אותה נכון..
הוראות הכנה
מרכיבים
15 יח' מצה
6 ביצים טרופות
6 כוסות מים רותחים
1 כפית מחוקה מלח
½ כפית פלפל שחור
½ כפית פפריקה חריפה
½ כוס שמן קנולה
אופן ההכנה
לפורר, בכלי רחב ועמוק, את המצות לחתיכות קטנות ולצקת מעל מים,לערבב היטב ולהוסיף 3 כפות שמן, תבלינים והביצים,לערבב היטב.
לרפד תבנית בקוטר 28 ס"מ בנייר אפיה ולשמן מעט, להעבית את תערובת המצות ולשטח, לטפטף מעל את השמן הנותר ולפזר על כל השטח.
לאפות בתנור שחומם מראש ל- 180-200°c למשך כ-30 דקות.
לפרוס ל-12 משולשים ולהגיש.
חג שמח וכשר.
מגיש: רינת ספיר
מקור: ביתי
שתף את המתכון