הוראות הכנה
מרכיבים
3 ביצים
1 כוס חלב או מים
1 כוס קמח מצה לעוגות (ניתן להשתמש גם בקמח מצה רגיל אך המרקם יהיה דחוס יותר)
½ כפית מלח
½ כפית סוכר
2 כפות שמן קנולה
שמן או חמאה לטיגון
אופן ההכנה
לטרוף את הביצים עד לקבלת תערובת אחידה, להוסיף בהדרגה את החלב ואת הקמח מצה, המלח, הסוכר והשמן.
לערבב בעדינות עד לקבלת תערובת אחידה ודלילה.
לחמם מחבת קטנה עם שמן/חמאה ורק שהמחבת חמה לבזוק את התערובת ולטגן משני הצדדים עד לקבלת תערובת אחידה.
להגיש עם סירופ מייפל / גבינת שמנת / או להזליף סוכר טחון וכמובן כל תוספת שאתם אוהבים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון