הוראות הכנה
מרכיבים
לרוטב:
100 גרם שוקולד
3 כפות קקאו
כוס חלב או מים או יין (או מיץ תפוזים)
כוס סוכר
למוצקים:
1 כוס אגוזי פקאן שבורים
1 כוס צימוקים
2 כפות ליקר שאוהבים
2 כוסות קמח מצה
לציפוי:
קוקוס טחון
אופן ההכנה
1. ממיסים את כל חומרי הרוטב על האש או במיקרוגל, נזהרים שלא
ישרפו.
2. מצננים ומוסיפים את שאר החומרים. מערבבים את הכל ביחד, נותנים
לנוח ½ שעה.
3. יוצרים כדורים בגודל הרצוי, מגלגלים בתוך קוקוס מכל הצדדים.
4. מכניסים לעטרות נייר. מצננים ומגישים
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון