חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


טריו-סלט פלפלים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט צבעוני וטעים מאד.
טריו-סלט פלפלים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט צבעוני וטעים מאד.
הוראות הכנה
מרכיבים
4-פלפלים אדומים
2-פלפלים ירוקים
2-פלפלים צהובים
1-פלפל צ'ילי חריף
4-שיני שום
4-כפות שמן קנולה
4-כפות חומץ בין-יין
½ -כפית סוכר
¼ -כפית מלח
אופן ההכנה
לנקות את הפלפלים ולחתוך לרצועות בעובי של 1 ס"מ.
לחמם שמן במחבת עמוקה ולטגן את הפלפלים 20 דקות, לא לערבב בכף, רק בניעור המחבת.
לכסות את המחבת, להנמיך את הלהבה עד למינימום ולהמשיך לאדות את הפלפלים 40 דקות נוספות, לתבל במלח, סוכר, שום פרוס וחומץ בין יין ולהסיר מהאש.
לאחסן בכלי סגור במקרר.
חג שמח וכשר.
מגיש: רינת ספיר
מקור: שלי
שתף את המתכון