הוראות הכנה
מרכיבים
בסיס לעוגה:
------------
200 גרם קמח מצה
100 גרם קמח תפו"א/קורנפלור
200 גרם חמאה או מרגרינה
2 חלמונים
2-כפות מים קרים
4-כפות סוכר
מילוי:
------
2-שמנת מתוקה
4-כפות אבקת סוכר
4-כפות פודינג וניל
לקישוט:
---------
300-גרם תותים פרוסים
לציפוי:
--------
1-שקית ג'לי תות שדה
אופן ההכנה
להכניס את כל חומרי הבצק לקערת מערבל ולערבב בוו לישה 3-5 דקות, במהירות באיטית עד שמתקבל בצק אחיד
אם הבצק נדבק לידיים יש להוסיף מעט קמח, אין להרבות בלישה.
לרפד תבנית עגולה מס'-24 בנייר ולאפות בתנור מחומם מראש עד להזהבה בחום של 180 מעלות..כ-12 עד..15 דקות..לצנן ולהעביר לכלי הגשה שטוח.
להקציף שמנת מתוקה עם האבקת סוכר ופודינג וניל כ-2 עד-3 דקות ולמלא בקרם את הבסיס.
לרפד בתותים חתוכים ולהכין ג'לי לפי הוראות היצרן.
לצקת מעל התותים ולקרר שעתיים במקרר לפני ההגשה.
חג שמח.
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון