חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חצילים בתחמיץ
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חצילים בתחמיץ תוספת לכל ארוחה
חצילים בתחמיץ
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חצילים בתחמיץ תוספת לכל ארוחה
הוראות הכנה
מרכיבים
2 חצילים מאורכים
כמות של שיני שום
2 בצלים
גמבה חמוצה ברצועות
או גמבה טריה
חופן עלי פטרוזליה
1 כוס חומץ טבעי
1 כוס מים
שמן לטיגון רצוי קנולה
אופן ההכנה
פורסים את החצילים לטבעות בעובי של ס"מ
ממליחם ומנחים בצד שהנוזלים יצאו
פורסים את הבצל לטבעות
ואת הגמבה לרצועות
שוטפים את החצילים ומיבשים
מטגנים בשמן את החצילים עד שיזהיבו
מניחים על ניר סופג
מניחים בכלי :פרוסות חציל שום כתוש טבעות בצל גמבה וכמה עלי פטרוזליה
וכך חוזרים עד ההכלי מתמלא
יוצקים את החומץ והמים עד כיסוי
מנחים במקרר לכמה שעות
ובתיאבון
מגיש: spidi
מקור: spidi
שתף את המתכון