הוראות הכנה
מרכיבים
½ ק"ג שסק מגולענים וחתוכים גס
½ ק"ג תותים חתוכים גס
½ ק"ג סוכר
1 כוכב אניס
2-3 גרגרי הל
1 כפית מיץ לימון
½ כפית נענע מיובשת
אופן ההכנה
מניחים את כל המצרכים בסיר גדול ומבשלים עם מכסה על להבה גבוהה. לאחר הרתיחה מנמיכים את האש ומבשלים כשעתיים נוספות. את ה-20 דקות האחרונות של הבישול מבשלים ללא מכסה. מעבירים את הריבה, בעודה רותחת, לצנצנות מעוקרות.
ניתן לשמור במקרר ולהגיש קר או בטמפ' החדר.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון