הוראות הכנה
מרכיבים
1 ביצה
1 כוס קמח מצה
1 כוס מים
2 כפות שמן
1 כפית שטוחה מלח (אפשר להפחית)
פלפל שחור לפי הטעם
אופן ההכנה
טורפים את הביצה, מוסיפים מיים וממשיכים לטרוף.
מוסיפים את כל יתר החומרים, בוחשים היטב, ומניחים לחומרים להתידד למשך שעה, כשהקערה מכוסה במגבת.
יוצרים כדורים בגודל יותר קטן מפינג-פונג, מבלי לדחוס את החומר. רק לגלגל בעדינות. משחילים למרק בסמוך להגשה, או שמרתיחים מים ונותנים בהם את הכדורים עד שהם צפים, ושומרים עד לקראת הארוחה.
שומרים - לא בקומות, אלא במגש, אחרת הכדורים נמעכים, וזה פחות נעים לעין.
מגיש:
מקור: ביתי
שתף את המתכון