חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חלקי עוף צלויים ברוטב חום מעולה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוף צלוי ברוטב חום מתקתק וטעים. מנה לארוחה חגיגית.
חלקי עוף צלויים ברוטב חום מעולה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוף צלוי ברוטב חום מתקתק וטעים. מנה לארוחה חגיגית.
הוראות הכנה
מרכיבים
8-10 חלקי עוף תחתונים (כרעיים או שוקיים או כל צרוף שונה בינהם)
לרוטב:
½ כוס רוטב צ'ילי מתוק
½ כוס רוטב סויה מתוק
¼ כוס סילאן
1 כף שטוחה תבלין גריל עוף
4-5 שיני שום כתושות
1 כפית קארי
½ כפית מלח
½ כפית פלפל שחור טחון טרי
3-4 כפות שמן זית
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפייה ל-180°c.
לנקות עודפי שומן ולחלק את הכרעיים לשוק וחלק עליון (לא להוריד את העור).
להכין את הרוטב ולבחוש לתמיסה אחידה (רוטב סמיך וכהה) ולצקת על חלקי העוף. אפשר לעסות את חלקי העוף עם הרוטב (בידיים... למה לא) להניח נייר אפייה בתבנית הגדולה של התנור ולפזר את חלקי העוף על נייר האפייה לצקת מעל את יתרת הרוטב.
להשאיר בתבנית עד שהתנור מתחמם.
לאפות ב- 180°c במשך 45 דקות או עד שהעוף שחום היטב.
להגיש חם.
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור: איילת רז
שתף את המתכון