הוראות הכנה
מרכיבים
מרכיבים :
3 חזה עוף חתוכים באמצע
4 אבוקדו מקולף וחתוך לריבועים
2 מנגו בשלים חתוכים לריבועים (ניתן מקופסא)
חופן עלי מנטה קצוצים
מלח ופלפל
לרוטב: 7 כפות שמן זית
3 כפות לימון ליים
שן שום קצוצה
כפית ג'ינג'יר קצוץ
עלי חסה יפים לקישוט.
אופן ההכנה
אופן הכנה :
1.מניחים על מצלית או מחבת טפלון שושמנה קלות את חזה העוף וצולים עד דרגת עשיה
מדיום.
2.בקערה נפרדת מערבבים את מיץ הלימון עם הג'ינג'יר, שום, מלח פלפל ו-7 כפות שמן זית.
מערבבים היטב עם מטרפה.
3.חותכים את העוף המבושל לקוביות ומניחים בקערה גדולה.
4.מוסיפים את המנטה/נענע, את האבוקדו, המנגו וחצי מהרוטב. מערבבים היטב.
5.מסדרים עלי חסה יפים על צלחת, מסדרים מעל את הסלט ושופכים מעל את יתרת הרוטב.
הערות :
מתכונים מאת: www.IndianFoodRecipes.net
מגיש:
מקור: מתכונים מאת: www.IndianFoodRecipes.net
שתף את המתכון