הוראות הכנה
מרכיבים
½ קילו בשר קצוץ גס
¼ קילו סלט חומוס (ראו מתכון חומוס יפואי)או מוכן מראש
מלח ופלפל
1 כפית תערובת 7 תבלינים או כמון, פלפל אנגלי ופלפל שחור
½ כפית פפריקה מתוקה
½ כוס צנוברים
כף פטרוזיליה קצוצה
1/3 כוס שמן זית
אופן ההכנה
1. מכינים חומוס ושוטחים אותו יפה על צלחת שטוחה.
2. בוזקים על החומוס מעט פפריקה וכמון.
3.מטגנים את הבשר הקצוץ על מחבת בחום בינוני, עם ½ כפית מלח, ¼ כפית פלפל ו-¼ כפית תערובת 7 תבלינים. מטגנים למשך 10 דקות עד השחמה.
4.מפזרים את תערובת הבשר על החומוס ומגישים עם פיתות.
5.ניתן לפזר מעל צנוברים, אותם קלינו עם מעט שמן זית לשומרי כשרות. בוזקים מעל הכל פטרוזיליה ושמן זית.
בתאבון.
מגיש:
מקור: שף דדי מארהב.
שתף את המתכון