הוראות הכנה
מרכיבים
2 שוקי טלה
¼ כוס שמן זית
כמה ענפי טימין
כמה ענפי רוזמרין
5 שיני שום חתוכות לפרוסות
¼ כפית מלח
1 כפית פלפל שחור גרוס עבה
אופן ההכנה
אופן הכנה :
1.מחממים תנור ל-230°c.
2.מצפים תבנית בנייר כסף ומשאירים נייר בצדדים כך שישאר מספיק על מנת לכסות את הצלי
בשלב מאוחר יותר. מניחים את שוקי הטלה על התבנית.
3.מפזרים מעל השוקיים משני הצדדים, שמן זית, מלח ופלפל (בנדיבות).
4.מכניסים לתנור החם ל- 30 דקות.
5.מוציאים את השוקיים מהתנור, מפזרים מעל את השום החתוך, ואת גבעולי הטימין והרוזמרין.
מכסים את הצלי בנייר הכסף שמסביב לתבנית, ומוסיפים עוד נייר כסף מעל.
6.מורידים את התנור לחום של 90°c וצולים 3 שעות.
מגישים חם.
בתאבון.
מגיש:
מקור: שף גון
שתף את המתכון