חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


נתח פילה ממולא אגסים נוסח קזה דה ברזיל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פילה בקר ממולא באגסים מעדן בניחוח ברזילאי
נתח פילה ממולא אגסים נוסח קזה דה ברזיל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פילה בקר ממולא באגסים מעדן בניחוח ברזילאי
הוראות הכנה
מרכיבים
מרכיבים :
1-½1 ק"ג נתח פילה משובח
2 כפות חרדל דיג'ון
למלית:
½ כוס פטרוזיליה קצוצה
1 בצל קצוץ
100 ג' חזה אווז מיושן קצוץ
5-6 אגסים
מלח ופלפל
¼ כוס שמן זית
3 כפות סוכר חום
1כוס יין לבן
חוט קשירה
אופן ההכנה
1.קולפים את האגסים ומוציאים את המרכז באמצעות קולפן פרי.
2.מחממים מחבת, יוצקים לתוכו את היין הלבן והסוכר החום. מבשלים את האגסים בנוזל
עד שהם מתרככים כמהה.
3. מחחמים שמן זית במחבת נפרד ומטגנים את הבצל עד שהוא מזהיב. מוסיפים את חזה האווז הקצוץ, מלח פלפל ופטרוזיליה. מערבבים היטב מקפיצים עוד 3 דקות ומוציאים מהאש.
4.פורסים את הפילה לאורכו לחתיכה שטוחה (ניתן לבקש מהקצב), ומושחים אותו בחרדל דיג'ון משובח.
5.מוציאים את האגסים מהיין וממלאים אותם במילוי חזה האווז.
6.מניחים את האגסים בשכיבה במרכז נתח הפילה, וסוגרים משני הצדדים בצורת מעטפה.
מחזקים עם קיסמים על מנת שלא יפתח ואז קושרים עם רצועות חוט לכל האורך ומוציאים
את הקסמים.
7."סוגרים" את הפילה על הגריל או שניתן לחמם עוד מחבת עם שמן זית ו"סוגרים" אותו על הגז. יש להקפיד לסגור את כל הקצוות עד השחמה. מורידים מהאש ומניחים על תבנית. צולים בתנור שחומם מראש ל-250°c ל- 7 דקות.
8. מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 230°c ל 8 דקות מוציאים מהתנור,
מפרקים את החוטים, ופורסים.
מגישים עם רוטב לבחירתכם.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: אומברטו טוקו
שתף את המתכון