הוראות הכנה
מרכיבים
מרכיבים :
2 נתחי פילה סלמון ללא עור
תרסיס שמן קנולה חמאה
מלח ופלפל
בצל סגול חתוך לרצועות
תרד טרי חתוך גס
שתי שיני שום קצוצות
עלי פילו
אופן ההכנה
אופן הכנה :
1.מחממים מחבת עם מעט תרסיס שמן קנולה חמאה של פם. מתבלים את נתחי הדג במלח
ופלפל וצורבים על המחבת כדקה מכל צד. מוציאים את הסלמון להמתנה בכלי נפרד
2.באותו מחבת מטגנים את הבצל עד השחמה, מוסיפים את השום ואת התרד. מוסיפים מלח
ופלפל ומקפיצים עד שהתרד הופך כהה. מוציאים למסננת.
3.מרססים תבנית אפיה בשמן ומניחים עליה כמה שכבות של עלי פילו. מרססים שוב בשמן
ומניחים את הדג הצרוב במרכז כל עלה בצק. מניחים מעל הדג את בלילת התרד. שוב
מרססים בשמן וסוגרים את הפילו בצורת שקיק.
4.מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות משך כ- 12 דקות. מגישים חם.
בתאבון.
הערות :
מתכונים מאת: מאת השף צ'רלי פדידה, מתכון של חברת "ליימן שליסל" (שמן PAM) אתר: foodisrael
מגיש:
מקור: השף צרלי פדידה
שתף את המתכון