חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סטייק טיבון טלה ברוטב תפוז מנטה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סטייק טי בון טלה ברוטב תפוז ומנטה
סטייק טיבון טלה ברוטב תפוז מנטה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סטייק טי בון טלה ברוטב תפוז ומנטה
הוראות הכנה
מרכיבים
מרכיבים :
10 חתיכות טיבון טלה
2 כפות שמן זית
3 שיני שום קצוצות
מלח ופלפל
½ כפית קוסברה יבשה
1 כף כמון
¼ כפית קינמון
קורט פלפל קאיין חריף
כפית עשבי תיבול פרובנס
לרוטב:
¼ כוס ריבת תפוזים
½ כף חומץ אורז
קורט פתיתי צ'ילי
כף מנטה או נענע קצוצה
אופן ההכנה
1.מניחים את הצלעות בקערה ומפזרים מעליהם את השום הכתוש, שמן זית, ½ כפית פלפל
שחור, קוסברה יבשה, כמון, קורט קאיין חריף (אפשר לוותר) קינמון ותיבול פרובנס.
מערבבים היטב. מניחים לשעה לפחות או למשך הלילה.
2. מפזרים מלח וצולים על הגריל בין 4 ל-7 דקות לכל צד. (במידה ושהה במקרר, יש להביא
קודם לטמפ' החדר.)
3.מורידים מהגריל ומכסים עם נייר כסף כדי שימשיך להתבשל (לא להדק את נייר הכסף, רק
להניח מעל).
4.בכלי נפרד מערבבים את ריבת התפוזים עם המנטה הקצוצה, פתיתי הצ'ילי וחומץ האורז.
5.מסדרים את הטלה על צלחת הגשה, ומברישים עד זיגוג ברוטב הקר ומגישים.
בתאבון.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: שף גון ארהב
שתף את המתכון