הוראות הכנה
מרכיבים
4 נתחי סטייק טיבון או סירליון 350 ג"ר לאחד
למישרה:
½ כוס ויסקי גק דניאלס
¼ כוס סוכר חום
¼ כוס סויה
¼ כוס שמן תירס
¼ כוס רוטב וסצסטר
½ לימון סחוט
4 שיני שום כתוש
אופן ההכנה
1.מערבבים בקערה את כל מרכיבי המישרה.
2.משרים את הסטייקים במישרה לפחות שלוש שעות ועדיף לכל הלילה במקרר.
(ניתן להכניס את הסטיקים והמישרה לשקית עם פס סגירה המישרה יהיה אחיד)
3.לצלות על גריל פחמים או מצלית שנמרחה במעט שמן, כ 3 דקות מכל צד או לפי מידת העשייה האהובה עליכם.
מגיש:
מקור: bbq pit boys
שתף את המתכון