חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ירכי עוף ממולאים בנוסח גורדון ראמזי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

גלילות רגלי עוף ממולאות מדהימות בטעמן וביופין מבית הגורו גורדון ראמזי
ירכי עוף ממולאים בנוסח גורדון ראמזי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

גלילות רגלי עוף ממולאות מדהימות בטעמן וביופין מבית הגורו גורדון ראמזי
הוראות הכנה
מרכיבים
4 כרעי עוף מנוקים מעצמות (קל להוציא לבד) ניתן לבקש בקצביה
8 נקניקיות
200 ג"ר חזה אווז מעושן פרוס לרצועות דקות
100 ג"ר פיסטוק חלבי מקולף
חופן פטרוזליה קצוצה
ענת תימין עלים בלבד
מלח
1 כפית פלפל שחור גרוס עבה
1/2 כוס שמן זית
1/8 כוס חומץ דובדבנים
1/4 כוס יין מתוק לקידוש
אופן ההכנה
1. במעבד מזון קוצצים את הנקניקיות עד לקבלת עיסה מוסיפים כף שמן ומערבבים
2. בקערה מערבבים את מחית הנקניקיות עם הפיסטוק חלבי,פטרוזליה, עלי התימין,
פלפל שחור, ומעט מלח.
3. על משטח עבודה משטחים את העוף ויוצרים מהמילוי סיגר עבה מניחים ומגלגלים
מעליו את העוף
4. פורסים נייר אלומיניום משמנים את מרכזו במעט שמן זית מלח ופלפל שחור
5. במרכזו שוטחים לרוחב את רצועות חזה האווז ומניחים את גלילת העוף
6. מגלגלים מהודק מאוד סוגרים ומהדקים היטב קצוות
7. מחממים סיר עם 2 ליטר מים רותחים ומניחים בפנים את הגלילות עם נייר האלומיניום
למשך 25 דקות.
8. מוציאים מהמים ומעבירים למקרר למחצית השעה.
9. מורידים בעדינות את נייר האלומיניום
10. במחבת טפלון עם 2 כפות שמן זית מפלפלים וממליחים מטגנים עד הזהבה של הגליל
מכל צדדיו
11. מוצאים לקרש חיתוך ומשהים בצד
12. מוסיפים למחבת את החומץ והיין עד שהרוטב מסמיך מעט
הגשה
חותכים את הגליל לפרוסות ומזלפים מעל את הרוטב
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: השף גורדון ראמזי
שתף את המתכון