הוראות הכנה
מרכיבים
1-2 בצלים חתוכים לקוביות
1 חציל בקליפתו -קוביות
1-2 גמבה רצועות
1 פלפל ירוק חריף טבעות
3-4 עגבניות בשלות חתוכות לקוביות גדולות
חצי כף פפריקה מתוקה
רבע כפית פפריקה חריפה
מלח לפי הטעם
פלפל שחור או לבן
אופן ההכנה
ממליחים את קוביות החצילים ומשהים בצד 10 דקות מספיגים בנייר מגבת את נוזלים שמצטברים עליהם.
מחממים שמן במחבת כשחם מוסיפים את הבצל .לאחר שמזהיב מוסיפים מייד את החציל מטגנים שמשחים מעט אך רך מאד . ומוסיפים את הגמבה והפלפל שהתערובת נראית צרובה מוסיפים את העגבניות מבשלים עד שהעגבנייה ממש רכה וכמעט אין נוזלים במחבת מוסיפים את התבלינים משפרים במלח
נותנים עוד 5 דקות עירבוב שהתבלינים יתמזגו ומכבים את האש מורחים על לחם או כל דבר גם חם וגם קר מאד טעים נשמר במקרר שבוע ימים מתאים גם כתוספת בצלחת ליד האורז הפתיתים וכל אשר חשקה נפשכם!
מגיש:
מקור: השף עובדיה
שתף את המתכון