חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אנטיפסטי קישואים ועגבניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אנטיפסטי קישואים ועגבניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
6-7 עגבניות תמר גדולות פרוסות גס לטבעות
3-4 קישואים פרוסים עבה באלכסון
1 בצל גדול פרוס דק
1 שן שום פרוסה דק
2 כפות אורגנו יבש
מלח גס
פלפל שחור גרוס
מעט גבינת פרמזן מגוררת
2 כפות שמן זית
אופן ההכנה
מחממים במחבת את שמן הזית. מטגנים את הבצל עד שנהיה שקוף. מוסיפים את השום ו-¾ מכמות האורגנו, מערבבים ומסירים מהאש. מעבירים לתבנית אפייה כך שיווצר מעין ריפוד לתבנית. מניחים על הבצל את העגבניות והקישואים בשורות לסירוגין (שיצאו שורות אדומות וירוקות לסירוגין) בצורת רעפים, מעט חופפים אחד על השני. זורים מעל הכל מעט מלח גס, מעט פלפל שחור גרוס ואת יתרת האורגנו. מפזרים את הפרמזן מעל הכל ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך כעשרים עד עשרים וחמש דקות.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
מגיש: dylam
מקור: שף מייקל סמית'
שתף את המתכון