הוראות הכנה
מרכיבים
חבילת בישקוטים (לא פתי בר)
מיץ תפוזים להרטבת הביסקוטים
למוס השוקולד:
200 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות
200 גרם מחמאה
4 ביצים מופרדות
3/4 כוס סוכר
1 קצפת ריץ'
1 חבילת תותים או כל פרי אחר שאוהבים
אופן ההכנה
לטבול את הבישקוטים לשניה בלבד מכל צד במיץ התפוזים ולסדר בתבנית פיירקס.
להכין את מוס השוקולד:
להמיס יחד במיקרו שוקולד ומחמאה כ-דקה וחצי , ולערבב . להוסיף חלמונים ומערבבים
במהירות.
להקציף בנפרד חלבונים ו-3/4 כוס סוכר. להוסיף לאט את השוקולד לקצף ולערבב עד לקבלת
תערובת אחידה. ליצוק את מוס השוקולד על הביסקוטים.
להקציף את הקצפת ולשטח מעל המוס. מעל לסדר תותים פרוסים.
לקרר 24 שעות לפני ההגשה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון