הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס סולת
¾ כוס גהי (או חמאה)
¾ כוס סוכר
2 וחצי כוסות מים
טיפה זעפרן
שקדים ואגוזי קשיו קלויים
אופן ההכנה
1 . מרתיחים את המים והסוכר לקבלת סירופ אחיד.
2 . מוסיפים זעפרן ומורידים מהאש.
3 . ממיסים, במחבת אחרת, את הגהי או החמאה.
4 . מוסיפים את הסולת.
5 . מערבבים על אש בינונית עד שהסולת מתחילה לקבל גוון חום וורדרד.
6 . מוסיפים את הסירופ למחבת וממשיכים לבחוש עד שהגהי/חמאה נפרדת מהתערובת.
7 . מעברים לכלי אחר ומקשטים באגוזים ושקדים.
הערה :
אם רוצים אפשר להוסיף לחלבה עוד כל מיני הפתעות
כמו צימוקים או אוכמניות מיובשות, אגוזים וכיוצא בזה
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון