חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מגדרה לבנונית בנוסח גוניה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מג'דרה אורז ועדשים חומות בנוסח לבנוני - זה פשוט קל ומדהים brאני אוהב את המג'דרה כתוספת יפה ומרהיבה כמאכל עצמאי עם סלט עגבניות brאו מחומם כפי שהוא פשוט מדהים br
מגדרה לבנונית בנוסח גוניה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מג'דרה אורז ועדשים חומות בנוסח לבנוני - זה פשוט קל ומדהים brאני אוהב את המג'דרה כתוספת יפה ומרהיבה כמאכל עצמאי עם סלט עגבניות brאו מחומם כפי שהוא פשוט מדהים br
הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים הדרושים
1.5כוסות אורז שטוף מושרה במים ל 20 דקות
1 כוס עדשים חומות מנוקה שטוף ומבורר מושרה בכלי עם מים כ1/3 מעל העדשים
4 בצלים גדולים חתוכים לרצועות אורך
1 כף מלח
1 כפית פלפל שחור
1/2 כפית פלפל שחור גרוס עבה
1 כפית כמון מזרחי טחון
4 שיני שום קצוצות
קמצוץ ציפורן טחונה (זהירות תבלין שתלטן)
1/4 כוס שמן תירס או קנולה
אופן ההכנה
1. בסיר מחממים את השמן ומטגנים את הבצל על אש בינונית עד נמוכה עד להזהבה
2. מוסיפים את התבלינים ומטגנים כדקה נוספת.
3. מוסיפים את העדשים עם מי ההשריה ומבשלים כ 15 דקות עד לריכוך חלקי
(עד למידת אל דנטה) = נגיעת שן
4. מוסיפים את האורז מסונן מנוזלי ההשריה מערבבים טועמים מתקנים תיבול
ומבשלים על אש קטנה עם מכסה סגור כ 15 דקות או עד שהמים נעלמים .
5. משאירים מכוסה כ 5 דקות מורידים את המכסה "ופותחים" את התבשיל כלומר
מערבבים בתנועת קיפול.
ווואאההווו זה טטטט עעע יייי םםםם
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: שכנה
שתף את המתכון