חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פנקייק מרוקאי (באגריר)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פנקייק מרוקאי מדהים אוורירי ניתן לאכול מלוח או מתוק brבשבת בבוקר הנאה לכל המשפחה בתוך כמה דקות
פנקייק מרוקאי (באגריר)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פנקייק מרוקאי מדהים אוורירי ניתן לאכול מלוח או מתוק brבשבת בבוקר הנאה לכל המשפחה בתוך כמה דקות
הוראות הכנה
מרכיבים
¼1 כוסות קמח לבן
½ כוס חלב
1 ביצה
1 כפית שמרים יבשים
1 כף חמאה מומסת
½1 כוסות מים
½ כפית מלח או סוכר עם קמצוץ מלח
לזיגוג וטעם:
¼ חבילה חמאה
אופן ההכנה
1. מערבבים היטב בקערה את כל החומרים היבשים
2. מוסיפים את כף החמאה המומסת הביצה ושאר החומרים
3. מערבבים היטב עד קבלת עיסה חלקה
4. מניחים בצד ל 10 דקות עד שהשמרים יתפחו.
5. מחממים מחבת טפלון עם מריחה דקה של חמאה או מחמאה (רק לפנקייק הראשון)
6. לוקחים מהעיסה בכף מצקת ויוצקים למחבת תוך טילטול קל לפיזור העיסה
על כל שטח המחבת מנמיחים את האש לבינונית.
7. העיסה תתחיל להתמלא בחורי אוויר.
8. הפנקייק מוכן כאשר רואים בעין שאין יותר בצק חי.
9. מורידים לצלחת הגשה ומורחים בחמאה.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: קמיליה
שתף את המתכון