הוראות הכנה
מרכיבים
1 כרובית בינונית מפורקת לפרחים
1 סלסלת פטריות שמפניון פרוסות
1 בצל חתוך לחצאי טבעות
½ חבילה שמנת מתוקה
1 גבינה לבנה 5%
3 ביצים
100 גרם גבינה צהובה מגורדת
50 גרם חמאה
3 כפות שמן
מלח
פלפל שחור
אבקת מרק פטריות
אופן ההכנה
להרתיח מים בסיר גדול . כשהמים מגיעים לרתיחה להכניס את פרחי הכרובית, לחלוט כ-3-4 דקות, לסנן. אפשר לחתוך לפרחים קטנים ולהעביר לקערה גדולה.
לטגן את הבצל עם החמאה והשמן עד להזהבה חלקית, להוסיף פטריות פרוסות לערבב ולטגן
כ-5 דקות. להעביר לקערה עם הכרובית, לצנן מעט.
להוסיף שמנת מתוקה, גבינה לבנה, ביצים וגבינה מגורדת, לתבל במלח, פלפל שחור ואבקת
מרק פטריות. לערבב טוב ולהעביר לתבנית משומנת.
לפזר מעל מעט גבינה צהובה מגורדת, לאפות בחום בינוני 180°c במשך כ-50 דקות.
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון