הוראות הכנה
מרכיבים
4 גזרים גדולים קלופים
50 גר' מרגרינה
½ כוס סוכר
¼ כוס מיץ תפוזים או מים
½ כוס צימוקים (לבחירה)
5 שיזיפים שחורים מיובשים מגולענים (לבחירה).
אופן ההכנה
פורסים את הגזר לפרוסות אחידות בעובי 5 מ"מ.
ממסים את המרגריה במחבת, מוסיפים את הגזר ומטגנים קלות, מוסיפים את המים והסוכר ומבשלים עד להמסת הסוכר.
מוסיפים את הצימוקים והשזיפים ומבשלים עד לריכוך הגזר, לא לבשל יתר על המידה, הגזר צריך להיות רך אך לא דייסתי.
אם יש צורך מוסיפים עוד מים, במיוחד אם מוסיפים את הצימוקים והשזיפים הסופגים חלק מהנוזל.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון