הוראות הכנה
מרכיבים
1. ½ -1 ק"ג לבבות
2. ½ ק"ג כנפיים
3. בצל אחד לבן או סגול או חצי חצי
4. 5 בצלי שלוט
5. חצי בקבוק יין טוב (יין שאתם אוהבים)
6. מלח פילפל
אופן ההכנה
לוקחים את הכנפיים מטגנים בסיר או במחבת עמוקה עם שמן זית עד שיזהב משני הצדדים. מוצאים לצלחת בצד ומטגנים את הבצל הגדול הלבן או הסגול או חצי חצי עד שיזהב ומוצאים. מכנסיים את הלבבות ומטגנים קצת מוצאים החוצה מכנסים את עוף ומוספים חצי בקבוק יין אחרי חצי שעה מכנסים את הלבבות, מכניסים את הבצל מערבבים עם תבלינים ונותנים לזה שעה וחצי על אש קטנה. לוקחים את בצלי השלוט, מפרידים אותם על תבנית אפיה ומכנסים לתנור ל-10 דקות בחום של 180 מעלות, מוצאים ומוספים ליין עם הלבבות והכנפיים. מוצאים את הלבבות והכנפיים ונותנים ליין עוד 10 דקות עם הבצל, כדי שהיה יותר סמיך ומחזרים את הלבבות ואת הכנפיים לעוד 10 דקות ומגישים.
מגיש:
מקור: מתכון שאני המצאתי
שתף את המתכון